Hands-on Company
Recente Tweets
Nieuws

 

Wij zijn verhuisd!
Vanwege sterke groei van ons bedrijf zijn wij uit ons jasje gegroeid en op zoek gegaan naar een ruimer bedrijfspand.
Vanaf 3 april a.s. vindt u ons dan ook op onze nieuwe locatie: Veldweg 6a te Hedel. U bent ook daar van harte welkom!

Speelhuis

Een opdrachtgever waar wij een terrasoverkapping hebben getimmerd van douglashout kwam met de vraag of wij een houten speelhuis wilden timmeren als verjaardagscadeau voor hun dochter. Ze hadden zelf een afbeelding gevonden van een leuk speelhuis dat ze nagemaakt wilden hebben in een andere maatvoering. Omdat wij maatwerk timmerwerk leveren, was dit voor ons geen enkel probleem. In overleg is besloten het speelhuis te maken van douglashout, hetgeen betekent dat het niet behandeld hoeft te worden maar toch lang zal meegaan. We hebben het speelhuis met veel plezier gemaakt en hopen dat er veel in gespeeld zal worden. Heeft u ook interesse in een houten speelhuis of ander maatwerk timmerwerk? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Aanpassing tarieven vanwege beëindiging tijdelijke BTW-verlaging

Met ingang van 1 juli 2015 vervalt de tijdelijke BTW-verlaging op (ver)bouw- en onderhoudswerkzaamheden aan woningen ouder dan twee jaar. Deze BTW-verlaging naar 6% op arbeidskosten is twee jaar geleden van overheidswege ingesteld. Doordat per vandaag het BTW-percentage 21% bedraagt, zijn wij genoodzaakt onze tarieven per dezelfde datum te verhogen. Voor de meeste klus- en verbouwingswerkzaamheden geldt nu een uurtarief van € 35,00 exclusief BTW of € 42,50 inclusief BTW. Wilt u weten welk tarief van toepassing is op de door u gewenste klus, vraag dan gerust vrijblijvend informatie bij ons aan. Overigens blijft het BTW-percentage 6% op schilder-, stuc- en isolatiewerkzaamheden voor woningen ouder dan twee jaar. 

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een klus(bon) cadeau!

Heeft u nog geen cadeau kunnen bedenken waar iemand écht blij van wordt? Geef dan een klusbon van Hands-on Company cadeau. Er zijn klusbonnen te koop voor een vast bedrag (door u zelf te bepalen), waarmee de ontvanger ons kan inschakelen om klussen in en om huis en tuin te laten uitvoeren. Ook is het mogelijk een maatwerk bon te kopen voor een compleet project. Zo geeft u bijvoorbeeld een badkamerrenovatie, een nieuw tuinhuis, schutting, maatwerk inbouwkast of - wat bescheidener - een opknapbeurt voor de tuin, schilderbeurt voor de woonkamer, nieuwe laminaatvloer. Ontvanger blij en wellicht u stiekem ook, omdat u zelf de klus niet hoeft te klaren.

Ook een leuk cadeau zijn de douglashouten tuinmeubels, plantenbakken etc. die wij op maat voor u timmeren. Ook erg leuk: en minimoestuin van douglashout. Desgewenst kunnen wij hier een cadeaupakket van samenstellen met groenteplanten of zaden. Informeer gerust naar de mogelijkheden (e-mail info@hands-on-company.nl of T 073-6897692). Niet op zoek naar een klus(bon) ? Uiteraard zijn al deze diensten en producten ook bij ons af te nemen voor eigen gebruik!

Vacatures Open voor 50+

Hands-on Company steunt de campagne  Open voor 50+. Dit betekent dat onze vacatures ook open staan voor 50-plussers. Zij zijn in ons bedrijf juist heel erg welkom. Door veel werkervaring zijn ervaren medewerkers vaak goed in staat om een project zelfstandig uit te voeren. Sommige projecten vragen niet alleen vakmanschap maar ook improvisatietalent. Ook is gebleken dat veel van onze opdrachtgevers het waarderen dat wij werken met ervaren vakmannen. Onze medewerkers worden niet alleen geselecteerd op vakmanschap maar ook op klantvriendelijkheid en representativiteit. Wilt u meer weten over de campagne, kijk dan op www.openvoor50plus.nl. Bent u zelf een vakman van 50+, kijk dan eens bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie via ons sollicitatieformulier of naar personeel@hands-on-company.nl. Wij zijn geregeld op zoek naar nieuwe medewerkers voor verschillende kluswerkzaamheden. Ook zoeken wij regelmatig ervaren vutters of vitale gepensioneerden die het leuk vinden om af en toe op projectbasis of enkele dagen per week ingezet te worden op onze projecten. Overigens onderschrijven wij dat het voor een goede balans ook noodzakelijk is een aantal jongere medewerkers in dienst te hebben, die het vak kunnen leren van onze ervaren medewerkers. Dus ook schoolverlaters of jongeren op de arbeidsmarkt nodigen wij van harte uit te solliciteren. Kortom: leeftijd kent bij ons geen grens, iedereen is welkom om te solliciteren!

 

Openingstijden Douglashout Company

Vanaf half maart is Douglashout Company geopend op dinsdag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op zaterdag van 10.00-12.00 uur voor het kopen of afhalen van bestellingen douglashout.

U kunt uw bestelling plaatsen via www.douglashout.company

 

Het voorjaar komt eraan, tijd voor de tuin!

We merken het aan alles: het voorjaar komt eraan! Dit weekend steeg de temperatuur en werden we getrakteerd op een paar prachtige zonnige dagen. De natuur ontwaakt, bloembollen schieten uit de grond en vogels vliegen af en aan met takjes. Hoewel de kalender pas over ruim een maand de lente aankondigt, merken wij dat ook veel mensen worden aangestoken door lentekriebels: er worden weer plannen gemaakt voor de tuin. De afgelopen weken steeg het aantal aanvragen voor buitenwerk aanzienlijk. Kleinere klusjes, variërend van een opruimbeurt in de tuin tot het schoonmaken van dakgoten kunnen we op korte termijn uitvoeren. Maar ook merken wij dat mensen plannen aan het maken zijn voor omvangrijker aanpassingen in de tuin. Zo kregen we deze week diverse aanvragen en opdrachten voor het plaatsen van schuttingen en het timmeren van tuinschuurtjes op maat. 

Wilt u in het voorjaar of de zomer kunnen genieten van uw tuin, dan kunt u niet vroeg genoeg beginnen met het maken van plannen. Er is dan voldoende tijd voor het voortraject, zoals het bespreken en verder uitwerken van de plannen, offerte aanvragen, materialen uitkiezen en de voorbereidingen treffen. Wilt u al vroeg in het voorjaar beschut buiten kunnen zitten, dan is een veranda, terrasoverkapping of prieel voor u wellicht een goed idee. Wij timmeren deze op maat aan de hand van uw wensen en budget. Ook kunt u denken aan het op maat laten timmeren van een tuinmeubelset of loungeset van steigerhout of douglashout. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden in uw situatie. het plaatsen van schuttingen en andere tuintimmerwerken. Wij zijn ook u graag van dienst, zowel bij de kleinere klussen als bij de omvangrijker tuinprojecten. 

Wij gaan komende week beginnen met de eerste tuintimmerwerken van het seizoen. Deze week plaatsen we een maatwerk schutting met poort, volgende week staat de volgende schutting in de  planning, gevolgd door een tuinhuis en daarna een prieel. Wij hebben er weer zin in. Laat het voorjaar maar komen!

Douglashout te koop!

Hands-on Company lanceert een nieuwe bedrijfsactiviteit: de verkoop van douglashout. Douglashout is een duurzame houtsoort die in populairiteit enorm toeneemt. Dit is niet zo vreemd, want door de gunstige eigenschappen, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en natuurlijke uitstraling zijn steeds meer mensen gecharmeerd van douglashout. 

Wat is douglashout?
Douglashout is afkomstig van de douglasspar en behoort tot de familie van dennenbomen. De douglasspar behoort tot de hardste naaldboomsoorten ter wereld en dat maakt douglashout erg sterk en duurzaam. 

Douglas heeft van nature een hoge duurzaamheid. Hierdoor is Douglas een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd vuren (tuinhout) dat schadelijke stoffen bevat om een verhoogde duurzaamheid te bereiken. Douglashout valt in duurzaamheidklasse 3. Dit betekent dat het een goede duurzame houtsoort is die - onbehandeld - minimaal 10 tot 15 jaar mee gaat. Ter vergelijking: vuren en grenen vallen in duurzaamheidklasse 5. Hout wordt ingedeeld in 5 duurzaamheidklassen; hoe hoger het cijfer hoe sneller het hout bij buitentoepassing zal gaan rotten.

Toepassingsmogelijkheden
Douglas is, dankzij de gunstige sterkte-duurzaamheids-eigenschappen en de grote afmetingen waarin het te koop is, voor zeer veel toepassingen geschikt. In de bouw zowel voor binnen- en buitenwerk zoals ramen en kozijnen, deuren, vloeren, pergola's, schuttingen, veranda’s, schuren, tuinhuizen, dierenverblijven, buitenkeukens en hekken. Zwaar balkhout van douglas wordt onder andere voor dragende constructies toegepast. 

Hands-on Company
Hands-on Company is een allround bouw-, timmer- en klussenbedrijf voor allerlei klussen, onhouderhouds-, bouw- en verbouwingsprojecten in en%