Hands-on Company
Recente Tweets
Laatste reacties:
Reacties van onze klanten

Na eerste inspectie van de deurluifel een eerlijk en reëel advies gekregen. Betrouwbaarheid was al bij eerdere klus gebleken en ook dit keer geheel waar gemaakt. Omdat er minder tijd nodig was dan in eerste instantie was gedacht, vielen de kosten ook weer mee! Ook heel netjes afgerond en alles schoon achter gelaten.
Ernst van Elderen is een absolute vakman, integer en met hart voor zijn zaak.
Mevrouw Nijhuijs, Culemborg – februari 2016

Onze contacten werden snel gelegd en de klus snel en vakkundig uitgevoerd. Alle afspraken werden stipt nagekomen. Zeer deskundig advies ontvangen en de volgende keer zal ik zeker weer contact zoeken met deze vakman.
De heer van Bladel’s-Hertogenbosch – januari 2016


Bestrating laten vervangen voor en achtertuin. Stop met zoeken en laat dit bedrijf uw klus uitvoeren. Zeer tevreden over dit bedrijf. Ook de nazorg is prima geregeld bij dit bedrijf.
Mustapha, Zaltbommel - December 2015
 
Het plaatsen van een nieuwe douchehoek is tot volle tevredenheid uitgevoerd. Er was haast bij en men heeft zijn best gedaan om me binnen korte termijn toch van dienst te kunnen zijn.
De heer Damen, 's-Hertogenbosch - Oktober 2015
 
Sinds enkele jaren maak ik gebruik van de diensten van Hands-on Company. Of het nu gaat om kleine reparaties, het herstellen van de badkamer of zoals recentelijk het op maat maken van een kledingkast, maakt niet uit. De dienstverlening en kwaliteit staan voorop bij de medewerkers. Ook de communicatie met Ernst van Elderen verloopt uitstekend. Ik kan Hands-on Company dan ook aan iedereen aanbevelen.
Judith Pieper, Zaltbommel - September 2015 

Het eerste contact met HOC uit Hedel was zeer prettig. Ernst kwam langs om het voorwerk van de keukenwerkzaamheden te inventariseren. Niet veel later ontvingen wij de offerte en kon er begonnen worden aan de klus.  De mensen die voor HOC werken zijn zeer meedenkend en hebben de werkzaamheden zeer netjes uitgevoerd. Ook was men niet te beroerd om later nog terug te komen om openstaande klussen af te maken. Ik zou HOC aan iedereen aanraden.
Yannick Kant, Vlijmen - Juli 2015
 
Hands-on Company heeft de klus netjes voorbereid door ter plekke te komen opnemen en een goede offerte te sturen voor het verstevigen van de schutting. Het inplannen van de klusman was ook snel geregeld en hij heeft keurig en stevig werk afgeleverd! Dit bedrijf gaan we zeker onthouden voor een volgende klus. Kortom, erg tevreden!
Familie Van de Werf, Oss - Juni 2015
 
In een donkere en niet gebruikte hoek in de tuin is een werkelijk fantastisch prieel getimmerd door Ernst van Elderen van Hands-on Company. Conform de tekeningen en wensen is er nu een gezellige, sfeervolle en kwalitatief hoogwaardig zithoek gecreëerd. In het prieel zijn deels opklapbare bankjes gemaakt met opbergruimte. Gelijktijdig is de gehele schutting met toegangsdeur gerealiseerd. Voor het geheel is Douglashout gebruikt, wat een mooie, lichte en robuuste uitstraling geeft. Er zijn al verschillende voorbijgangers geweest die een compliment hebben gegeven en nieuwsgierig komen vragen wat daar voor prachtigs is gemaakt (waarbij ook de hoge kwaliteit van het hout werd geprezen). Het geheel is keurig afgewerkt met aansluitend straatwerk. Een juweel in onze tuin! Met hartelijke dank aan Ernst, werkelijk een vakman.
Jacqueline en dochters - 's-Hertogenbosch - Mei 2015

Onze toilet is onherkenbaar veranderd na de keurig uitgevoerde renovatie door Hands-on Company. Hierbij werd een zwevende toiletpot geplaatst, een kraantje, lambrisering en betegeling. Dit is geheel volgens planning en afspraak verlopen en keurig uitgevoerd. Na onze eigen afwerking (schilder- en behangwerk) zijn we dan ook heel blij met het resultaat!
Jacqueline Blankenberg en dochters, 's-Hertogenbosch - Mei 2015

Ik ben buitengewoon tevreden, de veranda ziet er prachtig uit. En als straks de patiotuin ook is opgeknapt is het een plaatje. Er loopt nog een opdracht om de zijkant voor beschutting tegen wind en regen dicht te maken met 2 vensters op zithoogte.
Mevrouw A. Grande, 's-Hertogenbosch - Mei 2015

Door toeval (keukenrenovatie bij de buren) kwam ik in aanraking met dit bedrijf waar ik achteraf heel blij van was. Vakmensen en geen poeha, denken met je mee en dragen oplossingen aan. Prettig om in huis te hebben als je in een situatie bent dat je het niet allemaal meer overziet. P.s. Wat betreft de kosten: dat viel ook mee. Al met al zeer tevreden!
Mevrouw T. van Logchem, Culemborg - April 2015

Dhr. Ernst van Elderen maakte vanaf ons eerste contact een betrouwbare en competente indruk. Na ontvangst van een tweetal offertes (tuinhuis + bestrating) stond hij open voor nadere bespreking en wijzingen hiervan. Hij begon de werkzaamheden op de afgesproken termijn. Het tuinhuis met afdak is inmiddels klaar. Het voldoet helemaal aan onze verwachting. Een zeer goede afwerking. Dhr van Elderen en zijn personeel o.a. zijn secretaresse aan de telefoon hebben hun vakmanschap en klantvriendelijkheid uitmuntend neergezet. Begin april zal hij beginnen met het bestraten van onze tuin. Dit bedrijf is zeer aan te bevelen aan klanten.
Fam. Yanez, 's-Hertogenbosch - Maart 2015

Het vervangen van de douchedeur en herstellen van kit- en voegwerk is erg netjes gedaan. Ik kreeg goed advies van tevoren over wat nodig was. Zodra de nieuwe douchedeur was geleverd is het werk uitgevoerd. Heel netjes met een echte vakman. Ik zou dit bedrijf zeker weer gebruiken als ik een klus heb.
Mevrouw C. Erhardt, Zaltbommel - Maart 2015 

Professioneel bedrijf met echte vakmensen! (Badkamerverbouwing in appartement, keukenwand betegelen, diverse klussen)
Fam. van Diermen, 's-Hertogenbosch - Maart 2015 

Goed advies verleend, ruim aanbod van mogelijkheden in schuttingen. Snel en netjes gewerkt, goed uitgemeten, waterpas gewerkt, prettig in de omgang.
De heer K. Drijvers, Tilburg - Maart 2015 

Direct vanaf de eerste introductie door HOC was ik aangenaam verrast door de professionele en correcte manier van communicatie. Het hele proces werd gekenmerkt door een zeer vriendelijke en betrokken wijze van creatief meedenken, niet onnodig op kosten drijvend en uiteindelijk een bijzonder prettige samenwerking. Gevoel van betrouwbaarheid en grote vakkundigheid zijn absoluut bevestigd. En nu dus helemaal happy met een echte keuken metamorfose binnen mijn aangegeven budget!
Mevrouw G. Nijhuis, Culemborg - Maart 2015

Goed advies, betrouwbaar en snelle oplevering van het werk!
De heer J.W. Klein Poelhuis, Zaltbommel - Februari 2015

Mijn eerste ervaring met Hands-On-Company is zeer aan te bevelen. Keurig op de tijd en men weet van aanpakken! Prima bedrijf!
Arie de Haan, Vlijmen - Februari 2015

Vriendelijk, klantgericht, houdt zich aan afspraken, levert goed werk. Betreft het timmeren van een schuifdeurkast op maat onder een schuin dak. 
Rob Pierik, Den Bosch - Februari 2015

Vervangen douchebak: Snelle heldere afspraken die worden nagekomen en flexibel waar nodig om aanpassingen te verwerken zowel in de planning als bij de uitvoering.
De heer A. van Santen, Hedel - Januari 2015 

Stroomstoring in spotjes verhelpen: Zeker aan te raden. Keurige mail met tijd indicatie. Duidelijk en snel mailcontact. Aardige monteur.
Mevrouw Houthuijzen, Culemborg - December 2014 

Hands-on Company heeft een supermooie terrasoverkapping voor ons gemaakt! Goed meegedacht in de offertefase, zeer flexibel in de uitvoering en de nazorg is ook prima. Bedankt medewerkers van HOC.
Arno en Ingeborg, Udenhout - November 2014

Bedrading aanpassen voor spots in verlaagd plafond: Snel ter plaatse, probleem snel opgelost.
De heer W. Megens,
's-Hertogenbosch - Oktober 2014 

Vervangen van dorpel raamkozijn: Ze leveren snel en meer dan goed werk af tegen een mooi tarief. 
De heer P. van Put, Leerdam - September 2014 

Super gewerkt, duidelijke uitleg, denken goed mee en betrouwbaar, zeker een aanrader en vertrouwd om deze mensen over de vloer te hebben. Het resultaat had niet beter gekund. Het is echt geworden wat we wilden hebben, dus onze volgende verbouwing gaat weer naar jullie toe. Super gedaan! (HOC bouwde een tuinhuis dat gebruikt gaat worden als kapsalon annex berging).
Dave en Nicole, Rosmalen - Augustus 2014 

HOC reageerde na eerste aanvraag snel met offerte en bezoek om klus te bespreken. Wij hebben een blokhut en vlonder laten maken en de rest van de tuin laten opknappen, alles was op tijd klaar en volgens afspraak opgeleverd.
D. van Eijkeren, Berkel-Enschot - Juli 2014

 

Opdracht grote schuur/tuinhuis lbh:7 x 3,5, x 5m. met verdiepingsvloer. Nette reactie van Hands-on-Company op offerte aanvraag. Afspraak met directeur-eigenaar. Prettig gesprek. Heeft zich aan afspraken gehouden. Is met goede suggesties gekomen, zoals gebruik van Douglashout en isolatie. Prettige samenwerking en goed overleg tijdens bouw. Zeer professioneel uitgevoerd door eigenaar zelf, soms met medewerker, goede timmerman. Werk van uitstekende kwaliteit. Harde werker, uurtarief zeker waard. Arbeid plus materiaal totaalprijs reëel. Conclusie: professioneel bedrijf dat ook grote (timmer)werken aankan. Hands-on-Company is zeker aan te bevelen.
De heer C. Blom, Haarsteeg - Juni 2014 

Hands-on Company heeft naar tevredenheid een balie in onze reiswinkel gemaakt.
Aladdin Reizen, 's-Hertogenbosch - Mei 2014

Ik ben zeer tevreden over het behangen van de slaapkamer, afspraken werden netjes nagekomen. Medewerker was heel aardig en werkte ook erg netjes.  Zeker aan te raden voor andere klusjes, bedankt.
W. Loderus, Alphen (gld) - April 2014


Hands-on Company heeft in onze tuin in twee dagen tijd een prachtige overkapping gemaakt. De medewerkers zijn vriendelijk, het eind product is netjes en er wordt gewerkt volgens afspraak. 
Wat wij ook erg belangrijk vinden is dat Hands-on Company flexibel is en meedenkt. Tijdens het offerte traject hebben we advies en meerdere opties gekregen. De opties zijn in het belang van de klant, want de geboden opties waren zelfs goedkoper. Ook word je totaal niet gestuurd in een bepaalde optie.
Hands-on Company heeft daarnaast al meerdere keren bij ons kleine klusje gedaan. Van het ophangen van lampen, het realiseren van kastplanken tot het monteren van een kraan. 
We zijn erg tevreden en kunnen het bedrijf dan ook zeker aanbevelen! 
Familie Bronneberg, Tilburg - Maart 2014

De monteur was er op de tijd die afgesproken was. Hij heeft zijn uiterste best gedaan en  is zelfs nog een extra stuk gereedschap gaan kopen omdat de kraan muur- en muurvast zat. Netjes gemaakt. Ben er helemaal blij mee. Voor de volgende klus  gaan we zeker dit bedrijf benaderen. Allemaal correct en netjes en heel vriendelijk.
Familie Van Brussel, 's-Hertogenbosch - Maart 2014

We zijn erg blij met onze gerenoveerde badkamer. Hands On Company heeft mooi werk geleverd tegen vooraf duidelijke en goede afspraken. Erg fijn samenwerken met de mensen van Hands-on Company. Een aanrader!
Rob Groenendaal, 's-Hertogenbosch - Maart 2014

Zeer accuraat behandeld, super snelle prijsopgaaf. Alles zeer netjes uitgevoerd en conform de prijsafspraak, terwijl de klus veel meer tijd en materiaal kostte. Zeer tevreden. (opdrachtgever heeft haar zoon en dochter beide een cadeau gedaan, bij de zoon in Ammerzoden realiseerden wij een maatwerkkast voor een inbouwoven in de bijkeuken en bij de dochter in Den Bosch een maatwerkkast in een nis in de keuken om de vaatwasser).
Maryse van Gent, Ammerzoden - Maart 2014

De klus is prima uitgevoerd. (HOC heeft de huidige inbouwdouchekraan met stortdouche vervangen door een nieuwe kraan met extra handdouche, kit/voegwerk hersteld, een inbouwoven vervangen en een inbouwvriezer vervangen door inbouwkoelkast).
Paulien Voogt, 's-Hertogenbosch - Februari 2014

Ouderwets vakmanschap. deuren zijn perfect afgehangen.
P. Broere, Tilburg - Januari 2014

Bij deze wil ik U een compliment maken met de door u gedane werkzaamheden voor het vervangen van onze omgewaaide schutting. Mooi strak en waterpas. Het plaatsen van een tuinschutting alles precies volgens afspraak. Het verwijderen en afvoeren van de oude schutting. Ook de vriendelijkheid van de twee werknemers mag gezegd worden.
F. Spieringhs, Oss - Januari 2014

Herstellen stucwerk schouw: Goed en netjes werk geleverd. Alles is netjes afgeplakt en opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden!
Sjanie G., Hedel - December 2013

Duidelijk met liefde voor het vak! (HOC maakte een kattenluik in de deur en heeft de douchekraan vervangen)
Mevrouw K. van Wijk, Zaltbommel - December 2013

Na veel uitstel toch maar hulp ingeschakeld om de bekisting in de voortuin te laten vervangen en het bed van mijn dochter te verfraaien met een overkapping. Hands-on Company heeft snel gezien wat er nodig was en ervoor gezorgd dat de details van de uitvoering duidelijk werden. De klussenman heeft een mooi werk geleverd in de voortuin, rustige harde werker! De timmerman heeft de verwachting overtroffen met de prachtige overkapping van het bed, dochter superblij! Professioneel bedrijf, snelle service, persoonlijk en vriendelijk. Ook administratief efficiënt en conform afspraken afgehandeld. Ik heb nog wel wat klusjes liggen...;) 
Jacqueline, 's-Hertogenbosch - Oktober 2013  

De bestrating in onze tuin is aangepast. Een lastig karwei want klinkertjes van verschillend formaat en moeilijke hoeken. De uitvoering werd beter en mooier dan wij verwacht hadden., uitgevoerd door een sympathieke vakman met liefde voor het werk.de contacten met het bureau en de terugkoppeling waren professioneel en betrouwbaar. Van harte aanbevolen.
Peter, 's-Hertogenbosch - Oktober 2013

Geweldig bedrijf! Had een order geplaatst voor de plaatsing van een poortslot. Afgelopen vrijdag is geprobeerd bij mij in te breken. Ik verzocht toen HOC de order versneld uit te voeren, mijn voorkeur was dinsdagmiddag. NB: het was inmiddels het weekend ervoor! HOC heeft het mogelijk gemaakt dat dinsdagmiddag een medewerker kwam. Hij vond het niet nodig het hele slot te vervangen, men wilde mij niet onnodig op kosten jagen. Fijn iemand die meedenkt, en goed werk levert bovendien. Ga beslist vaker HOC inschakelen!
M. Sipkens, Tilburg - Augustus 2013

Goed werk verricht. Erg flexibel bedrijf. Ik ga ze vaker inhuren voor allerlei klussen. (Hands-on Company heeft diverse kleine klusjes uitgevoerd n.a.v. de verhuizing, zoals ophangen van lampen, kapstok, monteren garderobekast, kabels aansluiten, etc). 
Stijn Veeger, 's-Hertogenbosch - Juli 2013 

Onze ervaring met HOC was super. Fijne, persoonlijke benadering, snelle reacties en ze hielpen ons meedenken. HOC heeft bij ons een heel mooie houten dakterras aangelegd + omheining, een kraantje van beneden naar boven gelegd, een nieuwe dakkoepel bevestigd, een vlizotrap bevestigd en een buitenmuur gestukadoord + wat schilderwerk. Daarnaast hebben ze ons ook geholpen door de oude spullen van het dakterras te verwijderen en de door ons gekozen omheining op te halen en op te slaan voor de klus begon. Het was een hele klus, maar oh wat zijn wij blij als we nu lekker van het zomerzonnetje kunnen genieten op ons oh zo mooie dakterras. 
Familie Van Dijk, Waalwijk - Juli 2013 

Na een prettig gesprek met HOC kwam een weekje later een keurige werkovereenkomst met prijsstelling binnen met daarin de bevestiging van de klus. Op de afgesproken dag stond de klussenman keurig op tijd voor de deur om aan de klus te beginnen. Op rustige en vakkundige wijze heeft hij in 1 1/2 dag de shingles verwijderd, nieuwe shingles geplaatst en een nieuwe dakgoot bevestigd aan het tuinhuis. HOC werkt met keurige werkbrieven waarin omschreven staat hoeveel uren er gewerkt zijn en welke materialen er toegepast zijn. Dit geeft een hoop duidelijkheid en ik heb dat als zeer prettig ervaren. Hoogstwaarschijnlijk niet de laatste klus die HOC bij ons doet.
Leon van de Griendt, Den Bosch - Juli 2013 

Snelle reactie, professionele aanpak, goede prijs (Hands-on Company heeft hier diverse lampen opgehangen, een zware spiegel aan de schouw opgehangen, een stopcontact aangelegd en een stopcontact ingefreesd en verplaatst). 
Karin ten Have - 's-Hertogenbosch - Juli 2013

Via Marktplaats vroeg ik om offertes om een stuk van de zolder af te zetten. Dit is boven verwachting door de Hands-on-Company gemaakt. Ik kreeg een uitgebreide offerte waarin duidelijk de verschillende oplossingen met prijsopgave vermeld stond. De prijs was zeer gunstig t.o.v. de anderen. De 2e hands deur die ik er ook in wilde werd voor me opgehaald. De wanden met deur staan er nu. Perfect afgewerkt met bijpassende lijsten in de stijl van mijn huis en strak gestukt. Alles werd netjes opgeruimd. Ik ben méér dan tevreden over hoe dit alles is verlopen en geef dit bedrijf dan ook * 5 sterren!!
Ietje de Bilde, Den Bosch - Juni 2013

Mijn ervaring met Hands-on-Company is prima. Mijn fonteinkraan is vervangen. De eerste dag zag ik wat water onder de wastafel en dacht dat het lekte. Ze zouden dit meteen de volgende dag weer komen verhelpen. Maar dit was waarschijnlijk nog oud water, dus dat was niet meer nodig. Later was alles droog. Correcte afhandeling en snelle reacties.
Rian Peeters, 's-Hertogenbosch - Juni 2013

Een zeer vakkundige medewerker van Hands-on Company heeft in onze hal een garderobekast op maat gemaakt. De kast is zorgvuldig gemaakt met oog voor detail en functionaliteit. Er is steeds overlegd en meegedacht over de mogelijkheden. De klus heeft ruim twee werkdagen in beslag genomen, de vakman was zeer beleefd en deed de hands-on mentaliteit eer aan. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en de aanpak van dit bedrijf. Aanrader!
Elles Renet, Hedel - Mei 2013

Maatwerk van een TV-meubel met 2 laden en 2 schuifdeuren: de kast is zéér tot onze tevredenheid en met groot vakmanschap gemaakt en er is ook voor kwaliteitsspuitwerk zorg gedragen, 4x gespoten mat-zwart. Verder steeds contact met ons gehouden over de vordering van het werk, zeer positief. Plaatsing van het meubel wanneer het ons uitkwam en het oude meubel zonder kosten en problemen afgevoerd. Zeer aan te bevelen ook voor andere werkzaamheden.
F. Spieringhs, Oss - Maart 2013

Prima, snelle service. (Hands-on Company voerde hier ruim 25 diverse kleine klusjes uit na de verhuizing, zoals lampen, plankjes, schilderijen en spiegels ophangen, traphekje repareren, keukenkastjes ophangen, Ikea kasten in elkaar zetten, gordijnrails ophangen, etc.).
Lotte, Uden - Maart 2013

Ervaring met Hands-on-Company is gewoon top. Onze wat te lange hangende lamp is een stuk korter gemaakt. Top dank je wel en voor een mooie prijs! Zeer zeker aan te raden!
Marcel Nooijen, Boxtel - Maart 2013

Tijdens onze zoektocht naar een ervaren en betrouwbare klussenbedrijf is onze keuze  gevallen op Hands-on-company. Onze kleine verouderde badkamer is door HOC gerenoveerd tot een zeer luxe ruimere badkamer met grote inloop douche, echt zeer mooi geworden!! Alle werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd zoals gevraagd en zelfs soms in overleg verbeterd, dus de creatieve inbreng is ook voor ons belangrijk geweest, evenals betrouwbaarheid. Er is gedemonteerd, riolering verlegd, waterleiding verlegd, wandplaten en plafond geplaatst en gestukt, elektriciteit aangesloten, vloer geschikt gemaakt voor afvoer inloopdouche, afvoerdrain geplaatst, vloer en muren betegeld, inbouw hangtoilet geplaatst, glaswand gemonteerd + diverse accessoires gemonteerd. Dit alles met een positieve en vrolijke werkhouding. Dus, onze volgende klus zal zeker door Hands-on-company worden uitgevoerd, en bij deze namens Raymond en Angelica: heel hartelijk bedankt voor de top prestatie!  
Familie Opdebeke, 's Hertogenbosch - Februari 2013

Erg tevreden over de klus die gedaan is (leidingwerk t.b.v. een wasmachine-aansluiting, vaatwasser en diverse kranen).
Meteen afspraak gemaakt voor ander klus werk. Aanrader dus!
Rianne Beekwilder, 's Hertogenbosch - Februari 2013

De klus was het vervangen van een douchegarnituur.
Denken mee, vlot en no nonsense. Wij zijn tevreden en kunnen Hands-on Company aanbevelen!
De heer H. van Hoesel, 's Hertogenbosch - Januari 2013

Men was op de afgesproken tijd aanwezig, en ze hebben ondanks het slechte weer onze dakgoot schoongemaakt.
Rekening was ook precies zoals vantevoren afgesproken. Zeker onthouden voor als er weer een klus is.
Mevrouw L. de Bekker, 's Hertogenbosch - Januari 2013

Hands- on Company heeft bij ons een doodgewone kamer omgetoverd in een complete luxe badkamer met vloerverwarming. Ernst heeft fantastisch werk geleverd. Hij denkt met je mee en staat je met raad en daad bij. Tijdens de bouw van de badkamer heeft hij ook het toilet, dat in een andere ruimte staat, vervangen door een zwevend exemplaar en compleet afgewerkt. Na de badkamer en het toilet heeft hij ook de gehele benedenverdieping van vloertegels voorzien en dat was geen gemakkelijke klus. Ernst heeft die klus toch prima geklaard. Omdat wij beiden werken hebben wij Ernst de sleutel van ons huis gegeven zodat de werkzaamheden ook zonder onze aanwezigheid konden doorgaan. Ernst is betrouwbaar, heeft humor en is van alle markten thuis. Wij bevelen Hands-on Company van harte aan.
Dennis Jaquet, Ingen - December 2012

Hands-on Company heeft een kamer gemaakt op mijn zolderverdieping. Dit was eerst één ruimte en daar is nu een wandje in gezet en alles is netjes afgewerkt met gipsplaten. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze, vooraf duidelijke afspraken gemaakt en bij twijfel werd er goed overlegd. De zolder is geworden precies zoals ik wilde en ik ben zeer tevreden over het vakmanschap. Fijne mensen om in je huis te hebben en goed werk afgeleverd. Ik ga ze bij de volgende klus zeker weer vragen.
Suzanne van Dalen, Wijk en Aalburg - Oktober 2012

Ik ben erg tevreden met de opgeknapte voor- en achtertuin van mijn seniorenwoning. Omdat er flink hard gewerkt werd, heb ik meteen nog wat extra tuinwerk laten verrichten, waaronder een zonneterrasje aanleggen en een pergola plaatsen. Omdat dit meerwerk oorspronkelijk niet de bedoeling was, kwamen ze wat rode split tekort. Als service heeft Hands-on Company meteen aangeboden dit te bestellen en te komen aanvullen. Goede service!
Mevrouw A. Voorzee, Brakel - Oktober 2012

Hands-on Company heeft mij goed geholpen met het ontstoppen van mijn wastafel en monteren van een nieuwe kraan. Goed betaalbaar en net bedrijf, wat ik zeker zal aanbevelen bij familie en vrienden.
Chantal, Den Bosch - September 2012

5 woorden om onze ervaring met Hands-on Company te beschrijven: op tijd, erg handig, breed inzetbaar, behulpzaam en betrouwbaar. Wij hebben Hands-on Company ingehuurd voor hulp in een nieuw appartement, waarbij we geholpen zijn met  onder andere stuc werk, behangen, verven, lampen ophangen, gaskookplaat inbouwen, vaatwasser aansluiten, verhuizen en een heleboel advies. Hands-on Company biedt wat van dit bedrijf verwacht wordt: klantvriendelijkheid, flexibiliteit en echt de Hands-on!
Erwin Maaswinkel, Utrecht -
Augustus 2012

Na het overlijden van mijn man ben ik verhuisd naar een appartement. De medewerkers van de Hands-on Company hebben mij vanaf de eerste dag met veel begrip voor mijn situatie met van alles geholpen. Zij hebben mijn appartement schoongemaakt, volledig opnieuw behangen, gesausd en geschilderd en een prachtige laminaatvloer gelegd. Zij hebben mij geholpen mijn inboedel in te pakken en hebben deze ook verhuisd. Na de verhuizing is er spontaan een medewerker van de Hands-on Company langsgekomen om voor mij lampen, schilderijen e.d. aan te sluiten en op te hangen. Gratis, als service van de zaak zogezegd! Veel lof dan ook en een dikke pluim voor dit uiterst vriendelijke en behulpzame bedrijf.
Mevrouw A. de Rooij, Roosendaal - Augustus 2012

Wij stellen het bijzonder op prijs als onze klanten laten weten hoe zij de samenwerking met Hands-on Company hebben ervaren. Wilt u ook uw reactie achterlaten? Dan kunt u hiervoor onderstaand reactieformulier gebruiken. Denkt u er s.v.p. aan uw naam te vermelden en een omschrijving van de door ons uitgevoerde klus? Bij voorbaat onze dank. 


Reacties

Jeanne op 19-07-2018 10:28

Goede ervaring met Hands on Compagnie voor het verwijderen en afvoeren van de douche cabine.Men is vriendelijk en stipt op tijd. Zeker aan te bevelen.

Jasper & Judith op 07-06-2017 13:14

Na eerder onze schutting en poort te hebben laten vervangen hebben we door hands on company ook onze badkamer laten renoveren. Wij zijn dik tevreden over beide klussen. Kundig en vriendelijk personeel. Eigenaar Ernst een echte vakman met veel verstand van zaken. Heel prettig! Alle afspraken werden na gekomen. Duidelijke offerte! Ook de mogelijkheid om mee te helpen om kosten te besparen is echt een pluspunt! Twijfel niet en laat hands on company je klus uitvoeren!!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Foto's uitgevoerde projecten

Diverse uitgevoerde interieurtimmerwerken

Meubilair, trappen,

radiatorombouwen,

(inbouw)kasten op maat, 

badkamermeubels,

keukens, schouwen, etc.  

 

 

 

 

 

 

In opdracht: Maatwerk TV-meubel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitgevoerd buitentimmerwerk

  Tuinschuur

  Houten garage

  Tuinhuis

  Paardenverblijf (stal, hooihok, weide afrastering)

  Luiken aan woning

  Kapschuur renovatie

  Gepotdekselde gevel

  Veranda

 

 

Badkamerverbouwing Den Bosch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potdekselen woning

 Voor             In uitvoering   Isolatie gereed  Gereed


Schilderen buitengevel
Voor             Na


Kinderspeelhuisje timmeren of opknappen
Voor            Na (zijkant)     Na (voorzijde)