Hands-on Company
Recente Tweets
Onze diensten:
Over Hands-on Company

Hands-on Company (HOC) is een kleinschalig, betrouwbaar allround bouw- en klussenbedrijf met vakmensen. Wij zijn in 2012 opgericht en gevestigd in Hedel, gemeente Maasdriel, tussen ’s-Hertogenbosch en Zaltbommel.

Graag zijn wij u van dienst met nagenoeg alle klussen in en om huis en tuin: van kleine klusjes tot complete woningverbouwing en alles wat daar tussen zit. In de kolom links vindt u per categorie meer informatie over onze diensten. Staat uw klus er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Er is veel mogelijk.

Werkgebied
Om de aangeboden diensten voor de klant betaalbaar te houden, is HOC werkzaam in een gebied van ongeveer 30 kilometer rondom Maasdriel/Den Bosch. Binnen ons werkgebied rekenen wij geen voorrijkosten.

Globaal vallen binnen ons werkgebied de regio's 's-Hertogenbosch, Maasdriel, Zaltbommel/Bommelerwaard, Land van Heusden en Altena, Gorinchem, Leerdam, Culemborg, Vianen, Tiel, Oss, Veghel, Boxtel, Oisterwijk, Vught, Tilburg, Waalwijk en alle tussen- en omliggende plaatsen. 

Ons personeel
Wij beschikken over gemotiveerd en vakkundig personeel dat u graag van dienst is. Vakmensen met ervaring. Allround klussenmannen, maar allen met een eigen specialisme zoals timmeren, meubels maken, elektra, sanitairwerk, schilderen, etc. U krijgt dus altijd een ervaren vakman over de vloer.

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen willen wij ook bijzondere doelgroepen een kans geven op de arbeidsmarkt. Wij werken samen met DienstWerk en het Werkgeversadviespunt Rivierenland en 's-Hertogenbosch om bijvoorbeeld langdurig werklozen een baan aan te bieden bij ons bedrijf. Vaak zijn dit vakmannen met veel ervaring die vanwege hun leeftijd moeilijk aan het werk komen. Voor u als opdrachtgever heeft dit als voordeel dat u te maken krijgt met gemotiveerde vakmannen. Ook gunnen wij het bijvoorbeeld gepensioneerde vakmannen (die het werk nog veel te leuk vinden om fulltime met pensioen te zijn) om nog regelmatig leuke projecten te realiseren (zoals bijvoorbeeld onze meubelmaker, een vakman pur sang). 

Onze werkwijze
Voor kleine klusjes geldt een vast uurtarief en kunnen wij aan de hand van uw opgave direct een afspraak met u maken om de klus uit te voeren. Bij omvangrijker of complexere klusprojecten komen wij graag vooraf (kosteloos) bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken en uw wensen door te nemen, waarna u onze vrijblijvende offerte ontvangt. Materiaal kunt u zelf inkopen of wij kunnen dit voor u verzorgen. Ook staan wij ervoor open als u om kosten te besparen zelf bepaalde werkzaamheden wilt uitvoeren of wilt meewerken met onze vakman. In onderling overleg is er veel mogelijk! Onze contactgegevens treft u hier aan.

Na opdrachtverstrekking ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging per e-mail of per post. In overleg met u plannen wij de werkzaamheden in. Bij uitvoering van de werkzaamheden hebben onze medewerkers een werkbon bij zich waarvan u een exemplaar ontvangt. Na afronding van de werkzaamheden sturen wij u een factuur. Wij geven garantie op de door ons verrichte werkzaamheden.